Vacature Psychotherapeut-GZ-psycholoog

Heb je affiniteit met Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie en Emotion Focused Therapy en/of werk je graag met andere methodes waarbij zowel aan jouw individualiteit als verbondenheid met het team en de cliënt vooraan staan? Heb je behoefte aan ruimte, zelfregie en flexibiliteit in onder andere behandelduur en ontwikkelingsmogelijkheden voor jou en de praktijk, dan kan deze vacature mogelijk interessant voor je zijn.

Over onze praktijk
Psychotherapie en psychologiepraktijk Well Being B.V. biedt psychotherapeutische en psychologische behandelingen voor cliënten met een grote verscheidenheid aan klachten in zowel de GB-GGZ als S-GGZ. Bij ons staat de ontwikkeling van de cliënt centraal, waarbij we werken vanuit een humanistische visie.

In onze praktijk werken we o.a. vanuit een persoonsgericht experiëntieël psychotherapeutisch referentiekader en met Emotion Focused Therapy. Daarnaast werken we onder meer met Emotionally focused therapy for couples, Schematherapie, CGT, EMDR en ACT.
Ook bieden we kleinschalige groepsbehandelingen voor cliënten om bijvoorbeeld de autonomie of het zelfbeeld te versterken; emotieregulatietraining.
We bieden u mogelijkheden voor scholing binnen deze methoden en staan open voor ideeën vanuit het team.

De praktijk is gelegen op een goed bereikbare locatie in (Blixembosch) Eindhoven. In ons pand valt onze voorliefde voor huiselijkheid en warmte direct op. Onze sfeer is uitnodigend en dat maakt het werken ontspannend. Daarnaast zijn we continu bezig met verbeteringen en houden we rekening met de behoeften van het team om zo o.a. een fijne werksfeer te creëren.

Ons team
Ons hechte team bestaat uit behandelaren die allen BIG-geregistreerd of in opleiding zijn. Met passie en toewijding willen we het beste voor onze cliënten en behandelaren. Naast dat we elkaar steun en vertrouwen bieden, investeren we in elkaars welzijn en ontwikkeling. Zo hebben we ook intervisie, supervisie, intercollegiaal overleg en MD(I)O’s om samen af te stemmen.

Wat ons onderscheidt
In ons kleinschalig hechte bedrijf verrichten wij, daar waar geïndiceerd, uitgebreide (o.a. neuro) psychodiagnostiek en verrichten we behandelingen binnen de gespecialiseerde GGZ met flexibiliteit in het aantal sessies (met het streven: zo kort als kan en zo lang als moet).

Wij bieden onder meer:
Een dienstverband voor minimaal 18 uur per week of meer; bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd;
Salaris conform CAO GGZ, FWG functiegroep 70
Werkdagen en uren zijn in overleg
Pensioenvoorzieningen zijn ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Geïnteresseerd?
Dan kun je contact opnemen met Anneke Notermans:
annekenotermans@hetnet.nl
0617046815
www.psychotherapie-eindhoven.nl